Економічні та управлінські бізнес-чинники міжнародного туризму - Грідіна, Аліна Олегівна; Долина, Ірина Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що сьогодні туризм займає значне місце в міжнародних відносинах. Кожен рік близько 600 млн. людей відвідують різні країни світу у туристичних цілях. Таким чином можна зазначити, що міжнародний туризм є не тільки популярним видом відпочинку, а й являє собою сферу світової економіки, яка активно розвивається.
Keywords: менеджмент; економіка; бізнес; туризм; чинники; підприємства