Психологічна структура агресивності студентів ВНЗ - Замятіна, М. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У даній статті розглянуто різні підходи до поняття "агресія". Виявлено основні компоненти психологічної структури агресивності. Представлені результати експериментального дослідження психологічної структури агресивності студентів вищого навчального закладу. Зроблені практичні висновки про необхідність вивчення всіх особливостей агресивності особистості.

This article discusses different approaches to the concept of "aggression". The main components of the psychological structure of aggressiveness. Experimental results on the psychological structure of aggressive students in higher educational institutions. To draw practical conclusions on the need to study all the particularly aggressive personality.
The psychological structure of aggressiveness students university
Keywords: жорстокість; насильство; поведінка; емоційність; самоактуалізація; злість; невдоволення; недовіра