Механізми активізації підприємств до впровадження політики енергозбереження - Докуніна, А. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті основні механізми державної економічної політики, які стимулюють підприємства до впровадження енергозберігаючої політики.

The article discusses the basic mechanisms of government economic policies that encourage businesses to implement energy conservation policies
Keywords: енергозбереження; енергетичні ресурси; державна політика; енергетичний менеджмент