Проблеми інформатизації. Том 1 - (:unkn) unknown (ФОП Петров В. В., 2021)
У збірнику подано тези доповідей дев'ятої міжнародної науково-технічної конференції "Проблеми інформатизації". Розглянуті питання за такими напрямами: інформатизація навчального процесу; застосування, експлуатація та безпека функціонування телекомунікаційних систем та мереж; комп'ютерні методи і засоби інформаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп'ютерних системах та мережах; цивільна безпека (інформаційна підтримка); сучасні інформаційно-вимірювальні системи.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформатизація навчального процесу; телекомунікаційні системи; безпека мереж