Вплив 1,3-дифенілтріазену на антикорозійні властивості моторних палив - Троценко, Олександр Володимирович; Григоров, Андрій Борисович; Назаров, Валерій Миколайович (Крок, 2022)
Розглянуто здатність 1,3-дифенілтріазену утворювати комплекс на поверхні металу змінної валентності. З цього комплексу складається довготривалий захисний антикорозійний шар а власне 1,3-дифенілтріазен можна використовувати як поліфункціональну присадку до моторних палив.

The ability of 1,3-diphenyltriazene to form a complex on the surface of a metal of variable valence is considered. This complex consists of a long-lasting protective anti-corrosion layer and actually 1,3-diphenyltriazene can be used as a multifunctional additive to motor fuels.
Influence of 1,3-diphenyltriasene on anticorrosive properties of motor fuels
Keywords: моторні палива; антикорозійні властивості; присадка; метал; motor fuels; anticorrosive properties; additive; metal