Имитационная модель установившегося режима работы вентильно-индукторного двигателя с учетом магнитных потерь - Галайко, Лидия Петровна (Кременчугский государственный политехнический университет, 2009)
Розглядається імітаційна модель встановленого режиму роботи вентильно-індуктивного двигуна для програми SimuLink пакета програм MatLab, яка дозволяє визначити основні характеристики встановленого режиму, в тому числі й коефіцієнт корисної дії, завдяки чому в моделі субмоделі для розрахунку магнітних втрат, в основу якої закладений розрахунок вихрових струмів на різних ділянках магнітного ланцюга двигуна.

The simulation model of the set office hours SRM is examined for the program SimuLink package of programs of Matlab, which allows to define basic descriptions of the set mode, including output-input ratio, due to a presence in the model of submodel for the calculation of magnetic losses, in basis of which the calculation of eddy currents is fixed on the different areas of magnetic chain of engine.
Keywords: поток вихревой; субмодель; Simulink; ротор; magnetic losses; eddy currents; simulation model; submodel