Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Розрахунок пластинчастого теплообмінника" з курсів "Проектування та розрахунок теплообмінного обладнання", "Процеси і апарати хімічних виробництв" - Горбунов, Костянтин Олександрович; Биканов, Сергій Миколайович; Рябова, Ірина Борисівна; Миронов, Антон Миколайович; Ільченко, Марія Володимирівна; Краснокутський, Євген Володимирович; Гарєв, Леонід Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Теплообмінні апарати різних конструкцій широко застосовують у хімічній, нафтохімічній, харчовій та інших галузях промисловості.
Keywords: промислові теплообмінні апарати; Пластинчасті теплообмінні апарати; Розбірні пластинчасті теплообмінники