Технологія видобування газу і газового конденсату - Орловський, Віталій Миколайович; Білецький, Володимир Стефанович; Сіренко, Володимир Іванович (Видавництво "Новий Світ – 2000", 2023)
У навчальному посібнику викладено комплекс питань із технології видобування газу і газового конденсату, які передбачені програмою курсу «Технологія видобування газу і газового конденсату», що вивчається студентами спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології», нафтогазових інститутів і факультетів. Навчальний посібник також може бути корисним інженерно-технічним працівникам нафтогазовидобувних підприємств галузі.
Keywords: газовмісні геологічні структури; природний газ; газова промисловість; умови залягання; нафта; газ; вуглеводневі гази; газові закони; газоконденсати; кристалогідрати; газові свердловини; газозбиральні мережі; метан; газосховища; транспортування газу