Робоча програма навчальної дисципліни "Фізичне виховання. Спеціалізація з виду спорту "Армрестлінг" - Петренко, Володимир Олексійович; Петренко, Олександр Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Мета навчальної дисципліни "Фізичне виховання. Спеціалізація з виду спорту "Армрестлінг" передбачає: виховання у студентів потреби оволодівати знаннями, уміннями й навичками засобами з видів рухової активності; формування вміння застосовувати набуті цінності в життєдіяльності майбутніх фахівців; збереження і зміцнення здоров'я; послідовне формування фізичної культури особистості фахівця.
Keywords: робоча програма; професійні компетенції; фізична культура; армрестлінг