Правові проблеми туристичного бізнесу та шляхи їх вирішення - Дмитрова, Юлія Романівна; Ткачов, Максим Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В доповіді доведено, що успішне вирішення правових проблем в сфері туризму та гостинності вимагає комплексного підходу та впровадження системи управління ризиками, що дозволить туристичним компаніям працювати стабільно й ефективно в правовому полі.
Keywords: туристичний бізнес; комплаєнс-програми; право; законодавство; управління ризиками; маркетинг; туризм; гостинність; ринок; туристичні підприємства