Рибалкіна, Є. О.Бєлінська, Анна ПавлівнаПодколзіна, Є. В.2024-01-292024-01-292021Рибалкіна Є. О. Обгрунтування інгредиєнтного складу солодкого десерту для харчування веганів / Є. О. Рибалкіна, А. П. Бєлінська, Є. В. Подколзіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 228 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73438ukхарчові продуктиздорове харчуваннявегетаріанстворозробка десерту для вегетаріанцівОбгрунтування інгредиєнтного складу солодкого десерту для харчування веганівArticle