Нематеріальні активи як фактор формування ефективності діяльності аграрних підприємств - Шиян, Наталія Іванівна (Білоцерківський національний аграрний університет, 2022)
Обґрунтовано існування залежності між величиною нематеріальних активів підприємства і величиною доходу і прибутку з розрахунку на 100 га сільськогосподарських угідь в підприємствах Харківської області в 2020 р. Доведено існування впливу нематеріальних активів на аналізовані показники відповідно до дії закону спадної віддачі.
Keywords: нематеріальні активи; дохід; прибуток; витрати; спадна віддача; аграрне підприємство