Вплив диджіталізації на розвиток ринку праці підприємства - Кузьминський, Костянтин Миколайович; Мехович, Сергій Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Результати дослідження полягають у вивченні основних тенденцій цифровізації та її впливу на ринок праці в Україні та за кордоном; вивчення досвіду переходу на цифровізацію виробничих процесів провідних компаній м.Харкова та області; вивчення можливостей та загроз для роботодавців та працівників у контексті прискорення цифровізації економічних процесів; а також роль освіти та професійної підготовки у вирішенні проблеми потенційної нестачі навичок та робочих місць.
Keywords: діджиталізація; тенденції; бізнес-партнери; конкурентоспроможність; промислові підприємства