Створення термостійких склокристалічних покриттів по кераміці - Лісачук, Георгій Вікторович; Щукіна, Людмила Павлівна; Білостоцька, Любов Олександрівна; Трусова, Юлія Дмитрівна; Павлова, Людмила Василівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті приведені результати теоретичних та практичних досліджень з проблеми одержання термостійких покриттів по кераміці шляхом модифікування склокомпозицій оксидами SnO₂ та РbО.

To the article the results of theoretical and practical researches are driven on issue of receipt of heatresistant coverages on ceramics by retrofitting the glass-compositions using oxides of SnO₂ and РbО.
Keywords: модифікування; склокомпозиції; оксиди