Стратегія інноваційного розвитку економіки: бізнес, наука, освіта - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2015)
Праці конференції спрямовані на генерацію нових ідей і конкретних пропозицій щодо визначення основних сучасних викликів в різних галузях економіки, об'єднанні креативних і новітніх практик українських та закордонних вчених, державних, політичних і суспільних діячів, промисловців і підприємців, що зацікавлені в сталому економічному розвитку суспільства. Для викладачів, науковців, здобувачів, фахівців, аспірантів і студентів економічних та управлінських спеціальностей.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інтелектуальний потенціал; економіка; інноваційна діяльність; конкурентоспроможність економіки; менеджмент; ринок праці; соціально-трудові відносини; управління людськими ресурсами; маркетинг; інтеграційні процеси; інноваційні технології; управління бізнесом; підприємництво