Форми і методи освітніх послуг та їх розвиток - Клімов, Максим Володимирович; Ткачова, Надія Петрівна (Видавець Кошовий Б.-П. О., 2025)
Дослідження показало, що сучасна освіта базується на поєднанні різних форм і методів навчання, серед яких традиційні аудиторні заняття, дистанційне навчання, змішані моделі, адаптивні технології та персоналізовані підходи. Використання цифрових платформ, штучного інтелекту та віртуальної реальності дозволяє значно підвищити ефективність навчального процесу та зробити його доступнішим для широкого кола людей.
Keywords: освітні послуги; розвиток; університети; ринок; попит; пропозиція; маркетингові стратегії