Слободнюк, Р. Є.Прасол, Д. Ю.2014-03-122014-03-122013Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировиниResults from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw materialukоклейстеризована крохмальна дисперсіягідроакустичний впливроторно-імпульсний апаратпроцес диспергуванняconverted into paste starch dispersioninfluence of sonarcorn starchrotary-pulse unitВивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалюArticle