Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю - Слободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини

Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material
Keywords: оклейстеризована крохмальна дисперсія; гідроакустичний вплив; роторно-імпульсний апарат; процес диспергування; converted into paste starch dispersion; influence of sonar; corn starch; rotary-pulse unit