Передумови уніфікації і стандартизації елементів навчального процесу - Дубовець, О. М.; Лях, Бенгард Григорович; Литвиненко, Ігор Іванович; Сичов, Юрій Іванович; Самчук, Володимир Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті розглядається однин зі шляхів підвищення ефективності навчального процесу на основі стандартизація й уніфікація його складових елементів на базі сучасних вимог до процесу навчання.

In the articles one of ways of increase of efficiency of educational process is examined on basis standardization and standardization of his component elements, on the base of modern requirements to the process of teaching.
Pre-conditions of standardization and standartizaci of elements of educational process
Keywords: якість фахівців; знання; уміння; навички; представлення навчальної інформації; закріплення; контроль якості; дипломне проектування