Перспективні автомобілі ГАЗ 3310 "Валдай" з електроприводом задньої осі - Харченко, О. І.; Мельник, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В роботі розглянута можливість на базі автомобіля ГАЗ 3310 «Валдай» розробити гібрид з використанням електротяги.

Possibility is in-process considered on the base of car GAS 3310 «Valday» to develop a hybrid with the use of electrictraction.
Keywords: електродвигун; гібрид; транспорт наземний; двигун внутрішнього згоряння; електротяга; electricmotor; hybrid; transport vehicle; system of electromechanic; engine; electrictraction