Нововведення у збиранні побутового сміття у Польщі - Максименко, Олена Аркадіївна; Музикіна, Ольга Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті наведено результати аналізу нових шляхів щодо збирання побутових відходів у Польщі.

The article presents the results of an analysis of new ways of collecting household waste in Poland.
Innovation in household waste collection in Poland
Keywords: сортування сміття; побутове сміття; збір сміття у Польщі; утилізація; waste sorting; household waste; waste collection in Poland; recycling