Безпека в надзвичайних ситуаціях - Антощенков, Роман Вікторович; Вамболь, Сергій Олександрович; Кунденко, Микола Петрович; Ляшенко, Сергій Олексійович; Черепньов, Ігор Аркадійович (My University, 2023)
Методичні вказівки підготовлено відповідно до навчальної програми з дисциплінии «Безпека в надзвичайних ситуаціях». Мета проведення практичних занять – оволодіння студентами навичками оцінки обстановки у разі аварії на гідротехнічній споруді. Видання включає короткий теоретичний коментар до кожної теми, алгоритм виконання практичної роботи, перелік структурних елементів звіту, питання для самоконтролю, рекомендовану літературу. Навчальне видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальностей 133 Галузеве машинобудування та 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.
Keywords: методичні вказівки; охорона праці; аварійно-рятувальні роботи; забруднення; дегазуючі речовини; гідротехнічні споруди; затоплення