Метод словесного моделювання лояльності в управлінні соціально-економічними системами - Побережний, Роман Олегович; Крамськой, Дмитро Юрійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Проведені дослідження дозволяють зробити висновок про правильність гіпотези про важливість і актуальність реалізації процесів моделювання соціально-економічних процесів на підприємствах і в організаціях. Головним чинником ефективності соціально-орієнтованої моделі ринкової економіки є більш справедлива система розподілу національного багатства, що сприяє формуванню широкого прошарку середнього класу. Високі доходи середнього класу забезпечують його платоспроможний попит, який є основою сталого розвитку національної соціально-економічної системи.
Keywords: моделювання; імітаційні моделі; виробнича діяльність; промислові підприємства