Диференціальні рівняння - Боєва, Анна Анатоліївна; Решетнікова, Світлана Миколаївна; Малькова, Ірина Анатоліївна; Мезерна, Марія Віталіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчальний посібник містить теоретичні відомості з тем курсу теорії диференціальних рівнянь: «Найпростіші диференціальні рівняння», «Лінійні диференціальні рівняння 1-го порядку», «Диференціальні рівняння у повних диференціалах», «Лінійні диференціальні рівняння n-го порядку» та інші. Розібрано багато прикладів задач, надано завдання для аудиторних занять і самостійної роботи студентів, а також 30 варіантів індивідуальних розрахункових завдань. Призначено для студентів технічних спеціальностей усіх форм навчання.
Keywords: навчальний посібник; теорема Коші; однорідні рівняння; метод варіації довільної сталої; рівняння Бернуллі; інтегруючий множник; матриці; випадок простих дійсних коренів; випадок простих комплексних коренів