Управління діяльністю підприємства в умовах кризи - Тарасова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розглянуто сутність та процес антикризового управління підприємством, методи та форми його здійснення. Теоретично обґрунтовані підходи до формування антикризового управління як єдиної системи.Викладені напрямки діяльності підприємства в рамках антикризової програми та механізми здійснення антикризового управління. Зроблений висновок щодо ефективності системного бачення механізму функціонування підприємства

In this article considers the nature and process of anti-crisis management, methods and forms of its implementation, theoretically grounded approaches to crisis management as an integrated system Laid out directions for activity of enterprise in the scope of anti-crisis program and mechanisms for implementation of anti-crisis management. Made conclusion about effectiveness systemic vision of the functioning of the company
Keywords: антикризове управління; антикризова програма; фінансове управління; організаційне управління; управління персоналом; маркетингова політика; інвестиційна політика; anti-crisis management; anti-crisis management program; financial management; organizational management; personnel management; marketing policy; investment policy