Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Контролінг" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Маслак, Марія Володимирівна; Подрез, Ольга Іванівна (My University, 2019)
Методичні вказівки до проведення практичних занять та самостійної роботи розраховані на закріплення лекційного матеріалу з дисципліни "Контролінг". Вони підготовлені за темами курсу та складаються з контрольних запитань, тестів та практичних завдань.Предметом вивчення навчальної дисципліни є процес оперативного та стратегічного управління підприємством як системою, спрямований на досягнення усіма структурними підрозділами стратегічних та прийняття управлінських рішень з оптимізації співвідношення "витрати-обсяг-прибуток".
Keywords: методичні вказівки; управління підприємством; управлінський облік; планування; бюджетування; фінансово-господарський стан; інвестиційні проекти; управлінські рішення