Сучасні чинники формування професійно-практичних умінь і навичок майбутніх інженерів-педагогів машинобудівного профілю - Марковська, Оксана Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті обґрунтовано чинники, що позитивно впливають на ефективність формування професійно-практичних умінь і навичок з робітничої професії у майбутніх інженерів-педагогів машинобудівного профілю в процесі виробничого навчання і практики, враховують особливості інженерно-педагогічної освіти і спрямовані на індивідуалізацію і диференціацію процесу виробничого навчання, розвиток особистості студентів.

The article is sanctified to the ground of factors, that have influence on efficiency of forming of professionally-practical abilities and skills on a working profession for the future engineers-teachers of machine-building profile in the process of the productive educating and practices, taking into account the features of engineer-pedagogical education and sent to individualization and differentiation of process of the productive educating, development of personality of students.
Modern factors of forming of professionally-practical abilities and skills of future engineers-teachers of machine-building profile
Keywords: процес навчальний; навчання виробниче; практика; підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; productive educating; practice; engineer-teacher; professionally-practical habits; professionally-practical skills