Організація самостійної роботи студентів спеціальності 8.18010010 "Якість, стандартизація та сертифікація" над дисципліною "Сертифікація та підтвердження відповідності" - Лебединец, Вячеслав Олександрович; Проскурня, Олена Михайлівна; Ромелашвілі, Олена Сергіївна; Зборовська, Тетяна Володимирівна (Національний фармацевтичний університет, 2016)
Методичні рекомендації розроблені відповідно до робочої програми дисципліни "Сертифікація та підтвердження відповідності". Містять загальний опис дисципліни, теми, що виносяться на самостійне опрацювання, перелік посилань на джерела інформації, необхідні для вивчення кожної теми, питання для підготовки до аудиторної контрольної роботи та засоби для самостійної перевірки знань.

Guidelines developed in accordance with the work program of discipline "Certification and Approvals". They contain a general description of the discipline, subject, submitted to an independent study, a list of links to sources of information needed to study each topic, questions to prepare for classroom reference work and tools for self-assessment.
Independent work of the students of specialty 8.18010010 "Quality, standardization and certification" of discipline "Certification and Conformity Assessment"
Keywords: сертифікація та підтвердження відповідності; сертифікація; сертифікація продукції; сертифікат; сертифікація послуг; підтвердження відповідності; аудиторна контрольна робота; самостійна робота; certification and conformity assessment; certification; product certification; certification services; certificate; conformity; Classroom Tests