Ткаченко, Наталія АндріївнаНекрасов, Павло Олександрович2019-03-142019-03-142015Ткаченко Н. А. Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р. : у 2 ч. Ч. 1. – Київ : ХДУХТ, 2015. – С. 129-130.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40223ukхарчування здоровебіфідобактеріївластивості пробіотичніКомбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїThesis