Методика застосування бібліотек комп’ютерного зору для побудови картографічних моделей - Андрєєв, Сергій Михайлович; Жилін, Володимир Анатолійович; Топчий, А. С. (Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, 2018)
Представлена методика застосування бібліотек комп’ютерного зору для побудови картографічних моделей. Розкриті особливості роботи із типами даних на мові Python, а також побудована класифікація бібліотек мови Python. Розроблена методика також пропонується у вигляді структурної схеми для кращої її візуалізації та спрощення розуміння взаємодії основних етапів роботи при побудові картографічних мод.
Методика применения библиотек компьютерного зрения для построения картографических моделей
Method of Application of Libraries of Computer Vision for Construction of Cartographic Models
Keywords: картографія; типи та формати даних; комп'ютерний зір; програмний ГІС-пакет