Організаційне забезпечення функціонування управлінського обліку на підприємствах - Єршова, Наталя Юріївна (Ужгородський національний університет, 2017)
У статті вирішується завдання організаційного забезпечення функціонування управлінського обліку на підприємствах. Визначено основні проблеми, пов'язані з організацією управлінського обліку на підприємствах. Запропоновані варіанти позиціонування відділу/служби управлінського обліку в організаційній структури управління підприємством. Сформульовані основні переваги, які забезпечує функціонування управлінського обліку для системі управління з точки зору управлінських витрат, ефективності діяльності апарату управління та підприємства в цілому.
Keywords: організаційна структура управління; організаційне проектування; організація управлінського обліку; фахівці з управлінського обліку; служба контролінгу