Формування високої моральності та здоров’я у фізичному вихованні серед студентів - Церетелі, Вікторія Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження присвячене обґрунтуванню формування цінностей та моральних якостей, вплив фізичного виховання на здоров’я студентів.
Keywords: здоровий спосіб життя; моральні цінності; спорт; навчальний процес; рухова активність