Концептуальні підходи до вивчення взаємозв'язку спільної діяльності і психологічної сумісності членів малих груп - Панфілов, Юрій Іванович (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті проведено науково-теоретичний аналіз літератури, що дозволило виділити концептуальні підходи (структурний, функціональний і адаптивний) до вивчення взаємозв'язку ефективності сумісної діяльності та психологічної сумісності членів малих груп.
Conceptual going near the study of intercommunication of joint activity and psychological compatibility of members of small groups
Keywords: підхід структурний; індивідуальність; продуктивність; властивості особистісні; гармонія; інтерес; колективність; ефективність; підхід функціональний; роль; узгодженність; єдність; підхід адаптивний; поведінка