Специфіка та фактори формування системи бюджетування податків суб'єкта господарювання - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Серед існуючих підсистем управління, бюджетування податків характеризується низкою відмінних рис і властивостей, ґрунтується на використанні інформації більшої частини підрозділів підприємства, що потребує постійного моніторингу й своєчасного коригування грошових потоків щодо здійснення податкових платежів.
Keywords: бюджетування; податки; податкова політика; витрати