Методологічна аспекти оцінки ефективності функціонування системи державних закупівель - Мельников, Олег Станіславович (ХарРІ НАДУ "Магістр", 2013)
Розглянуто проблеми, що виникають при оцінці ефективності функціонування системи державних закупівель. Запропоновано уніфікований підхід до вирішення цієї проблеми на базі порівняння результатів закупівельних процедур із середньоринковими цінами. Виявлено, ключові фактори, що впливають на ефективність функціонування системи державних закупівель. The issues arising from the evaluation of the effectiveness of the public procurement system have been examined. A unified approach to solving this problem has been proposed based on the comparison of procurement procedure results with market average prices. Key factors influencing the effectiveness of the public procurement system have been identified.
Keywords: державні закупівлі; конкурсні торги; економічна ефективність; конкурентне середовище; public procurement; tenders; efficiency; competitive environment