Оптимізація мереж IP/MPLS на основі імітаційного моделювання - Поштаренко, Віктор Михайлович; Мерсні, А. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розроблена імітаційна модель магістральної мережі ІР/MPLS телекомунікаційної компанії МТС із застосуванням оптимізації у середовищі Network Simulator та проведено порівняння характеристик продуктивності мережі з традиційним розподілом навантаження в ІР/MPLS мережах

Simulation model of IP/MPLS backbone networks for telecommunication company MTS using optimization in Network Simulator environment is developed and capability comparison of network with traditional traffic distribution in IP/MPLS is performed
Keywords: магістральна мережа; телекомунікаційна компанія; традиційний розподіл навантаження; трафік; маршрутизація; пропускна спроможність