Дослідження конкурентоспроможності українських підприємств-виробників світлотехнічної продукції - Кондращенко, О. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто методи оцінки конкурентоспроможності машинобудівного підприємства та проведено оцінку конкурентоспроможності обраних підприємств в галузі машинобудування. Визначено найбільш конкурентоспроможного виробника засобів освітлення в Україні

The article deals with methods for assessing the competitiveness of enterprise engineering and evaluated the competitiveness of enterprises selected in engineering. Definitely the most competitive manufacturer of lighting in Ukraine
Keywords: виробники світильників; машинобудування; якість товарів; машинобудування; бюджетне фінансування; competitiveness of enterprises; manufacturers of fixtures; machinery