Трощій, Т. В.Пивоваров, П. П.Ботштейн, Б. Б.2017-11-162017-11-162008Трощій Т. В. Перспективи розвитку технології сніданків сухих хрустких / Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 93-96.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32788В роботі розглянуто перспективи та шляхи розширення асортименту сухих сніданків. Запропоновано технологію сухих хрустких сніданків підвищеної харчової цінності, збагачених плодово-ягідним пюре.ukснековий сегментзернові культуринапівфабрикатипродукти рослинного походженняПерспективи розвитку технології сніданків сухих хрусткихArticle