Методика планування витрат на ремонти обладнання металургійного підприємства - Ревенко, Н. Г.; Караван, Н. А.; Тарасенко, С. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено фактори, що впливають на рівень витрат на ремонти в умовах металургійного підприємства. Запропонована методика планування витрат на ремонти з урахуванням факторів внутрішнього та зовнішнього середовища.

Investigate factors that influence the level of expenditure on repairs to a steel plant. The technique of planning costs for repairs, taking into account factors internal and external environment.
Keywords: економічне середовище; ринкові відносини; оцінки ризиків; управління ризиком; рівень витрат; економічні розрахунки; програмне забезпечення