Суть та зміст конкурентоспроможності підприємства - Голубко, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто сутність та зміст поняття конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано економічні погляди щодо конкурентних переваг. Узагальнено чинники формування конкурентоспроможності підприємства.

The nature and content of the concept of competitiveness of an enterprise are described in the article. The economic views of competitive advantage analyzed. The factors of formation of the competitiveness of an enterprise generalized.
Keywords: українська економіка; конкурентна боротьба; стратегічне планування; фахівці; виробничі ресурси; показники