Маркетингова характеристика ноу-хау і державної таємниці - Рябко, Марія Євгеніївна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що ноу-хау та державна таємниця мають різні маркетингові характеристики, що відображають їх різне призначення та спосіб використання. Хоча обидва об'єкти потребують ретельного захисту, ноу-хау є комерційним активом, що сприяє розвитку бізнесу, тоді як державна таємниця має стратегічне значення для безпеки держави.
Keywords: ноу-хау; державна таємниця; методи порівняння; технології; інноваційна діяльність; ефективність; промислові підприємства