Напрямки підвищення ефективності використання трудових ресурсів за рахунок впровадження інноваційних технологій - Погрібняк, М. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто напрямки підвищення ефективності використання трудових ресурсів з точки зору ефективності праці та факторів, що на неї впливають і за рахунок використання інноваційних технологій.

Directions of increase of efficiency of the use of labour resources are considered from the point of view of efficiency of labour and factors, on her influencing, due to the use of innovative technologies.
Keywords: ринкові умови; конкурентні переваги; людський фактор; ефективність праці; продуктивність праці; рентабельність праці; інноваційний підхід