Корпоративний дискурс в сучасному комунікативному просторі та особливості його перекладу - Антипенко, К. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В статті розкрито сутність поняття корпоративного дискурсу, бізнес-дискурсу та висвітлено різні підходи до цих понять в контексті перекладу.
Keywords: корпоративний дискурс; бізнес-дискурс