Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Комп'ютерні технології та програмування. Частина 1 - Пугановський, Олег Валентинович; Деменкова, Світлана Дмитрівна; Шутинський, Олексій Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Комп’ютерні технології стали основою сучасної цивілізації, їх інтегрували майже у всі області існування людини і у всі області виробництва. Постійно зростають вимоги до рівня знань комп’ютерної техніки і програмування. Особливі вимоги пред'являють до випускників вищих навчальних закладів. Представлені методичні вказівки призначені для використання при вико- нанні лабораторного практикуму з курсу "Комп'ютерні технології та програмування". Методичні вказівки містять необхідний мінімум теоретичних відомостей, який забезпечує повне виконання поставлених завдань. Повний обсяг теоретичних знань, студенти отримують на лекціях. При виконанні лабораторних робіт, студенти можуть вести як індивідуальну роботу так і створювати групи для вирішення поставлених завдань. Матеріал викладено таким чином, щоб студент мав змогу виконувати роботу як дистанційно так і у обладнаній лабораторії університету. Для виконання робіт потрібно використовувати середовище Visual Studio C#. Для цього достатньо встановленої безкоштовної версії з офіційного додатку або роботи з будь-яким онлайн сервісом, що підтримує мову програмування C#. Результатом виконання робіт є демонстрація робочого варіанту програми, що виконує задані функції. Захист робіт передбачає відповіді на теоретичні питання та демонстрація модифікацій розробленої програми у відповідності з завданням викладача.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; програмування; середовище Visual Studio C#; програми