Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 101 "Екологія" першого (бакалаврського) рівня - Новожилова, Тетяна Борисівна; Шапорев, Валерій Павлович; Нечипоренко, Дмитро Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Завершальний етап підготовки бакалавра – виконання кваліфікаційної роботи. Мета виконання кваліфікаційної роботи – систематизація, закріплення і розширення отриманих знань. Студенти повинні показати вільне володіння інформацією і навичками, отриманими при реалізації навчального плану за спеціальністю «Екологія», і, зрештою, відповідність свого фахового рівня кваліфікації бакалавр з екології. Останнє встановлюється екзаменаційною комісією (ЕК) на підставі захисту дипломного проекту (ДП).
Keywords: методичні вказівки; дипломні проекти; екологія; магістерський рівень