Алгоритмічні основи геоматики і системології - Андрєєв, Сергій Михайлович; Жилін, Володимир Анатолійович; Нечаусов, Артем Сергійович (Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", 2020)
Викладено практичні рекомендації щодо розроблення програмних кодів і наведено приклади виконання обчислювальних алгоритмів мовою C# у середовищі розроблення Microsoft Visual Studio. Для студентів, що вивчають дисципліни "Алгоритмічні основи геоматики і системології", "Космічна метеорологія", "Транспортно-навігаційні ГІС" за спеціальностями 193 "Геодезія i землеустрій" (освітня програма "Геоінформаційні системи і технології") і 103 "Науки про Землю" (освітня програма "Космічний моніторинг Землі").
Keywords: навчальний посібник; геоматика; системологія; практичні заняття; лінійні обчислювальні процеси; Microsoft Visual Studio