Формування інноваційної сфери в підприємництві - Перерва, Петро Григорович; Шимпф, Карін; Косенко, Анна Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Розглянуто питання створення інноваційної сфери в підприємництві. Детально проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні. Запропоновано для впровадження підприємницькі структури на засадах антрепренерства та інтрапренерства.
Keywords: технології інноваційні; перспектива; бізнес; інвестиції; виробництво; капітал людський