Определение КПД волновой передачи с двумя гибкими колесами и генератором качения - Пшеничных, С. И.; Ковеза, Ю. В. (НТУ "ХПИ", 2006)
Приведено залежності для визначення КПД хвильової зубчастої передачі з двома гнучкими колісьми і кулачковым генератором хвиль, представлені результати теоретичного та експериментального дослідження, у порівнянні зі звичайними хвильовими передачами.

Expressions for determination of efficiency of wave gear comprising two flexible gear-wheels and cam wave generator are represented. Results of research of efficiency are submitted.
Keywords: волновые зубчатые передачи; ВЗП; ГК; жесткое колесо; ЖК; коэффициенты; трение; частота вращения