Методи і моделі інформаційного забезпечення інтелектуального бізнесу - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Кобєлєв, Іван Валерійович (Український державний університет науки і технологій, 2025)
У доповіді розглядаються сучасні методи і моделі інформаційного забезпечення інтелектуального бізнесу. Аналізуються підходи до збору, обробки та використання інформації для управління інноваційними процесами та прийняття стратегічних рішень.

The report considers modern methods and models of information support of intellectual business. Approaches to collecting, processing and using information for managing innovation processes and making strategic decisions are analyzed.
Methods and models of information support of intellectual business
Keywords: інтелектуальний бізнес; інформаційне забезпечення; моделі управління; цифрові технології; штучний інтелект; захист даних; бізнес-аналітика; intelligent business; information support; management models; digital technologies; artificial intelligence; data protection; business intelligence