Модернізація щільноміра - Дубовець, Олексій Миколайович; Литвиненко, Ігор Іванович; Литвиненко, Євгенія Ігорівна; Качоманова, Віра Павлівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті вирішені питання модернізації, що включають залежність результатів виміру від неспівпадання глибин занурення стержня поплавця і компенсаційного стержня в контролюєму рідину.

In the article questions of modernisations are decided, including dependence of results of measuring from the lack of coincidence of depths of immersion of bar of float and compensative bar in the controlled liquid.
Keywords: щільність; поплавець; стрижень; датчик; ємкість; важель; density; float; mismatch; immersion; rod; sensor; filling; amount; lever