Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів - Омельченко, Володимир Сергійович; Кричковська, Лідія Василівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013)
Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів містить ферментативний препарат, носій у вигляді магнітних мікрочастинок окису заліза різної валентності.
Keywords: патент; корисна модель; харчова промисловість; окис заліза; залишкова активність; спектрофотометричні методи